„….sosem késő azzá válni, ami igazán lenni szeretnél….”

„Az élet rövid. Szegd meg a szabályokat! Bocsáss meg gyorsan! Csókolj lassan! Szeress szívből! Kacagj önfeledten, és sose bánj meg semmit, ami mosolyra fakasztott!” (M. Twain)

Mai, ragyogó napsütésben tett sétám során, gondolatban végigfutottam az elmúlt évemen. Röviden összegezve: csúcs évem volt, fantasztikus élményekkel és teljesítményekkel. Elégedett és talán kicsit büszke is lehetek magamra. Hiszen életem delén olyan kalandokban, kihívásokban volt részem, melyekre 1,5 évvel ezelőtt gondolni sem mertem volna, nemhogy részese lenni, meglépni, legyűrni. Boldog vagyok!

„MINDIG LESZ VALAKI OLYAN, AKI NEM LÁTJA, MENNYIT ÉRSZ. NE TE LEGYÉL AZ.”

365 nap alatt több lettem, többet tapasztaltam, többet éltem, több élményben volt részem, többet tudtam meg önmagamról, több jót tettem, mint előző éveimben összesen. Olyan magasságokat és mélységeket jártam meg, fedeztem fel, éltem meg és túl, amihez sokaknak egy teljes élet sem lenne elég. Akik igazán ismernek, tudják, hogy a tökfőzeléknél csak a futást utálom jobban. De tettem egy fogadalmat. Amint újra tudok futni, elkezdem, és rendszeresen művelni fogom. E nálam felér egy boldogság Nobel-díjjal. J  Mert igazán hálás vagyok az Életnek!  Az újévet tekintve… van néhány új célom, határom, vágyam, melyek a Boldogságlistámra felkerültek. Nem tudom lesz e kellő energiám, kitartásom a megélésükhöz, de…… a-k-a-r-o-m-! Egy barátom azt mondta, hogy „a célok, amiket kitűztél, ezek egyben nagy lehetőségek is, és mindegyikhez társul valami szabadságérzés”. Igen. Mérhetetlen szabadságvágyam volt és elértem, megéltem. Szerencsés ember vagyok! De tettem is ezért. Kockáztattam is ennek érdekében. És semmit sem bántam meg. Minden úgy történt, ahogy történnie kellett és úgy volt tökéletes. Jól érzem magam a bőrömben, annak ellenére, hogy nem tökéletes és nem teljes az életem. Minden egyes megélt pillanat, élmény, történés (legyen az jó vagy rossz, boldog vagy szomorú, nevetős vagy könnyes), hatással volt rám, az életemre, és segített azzá lennem, aki most vagyok. Köszönöm Élet! Jöhet egy újabb kihívás, várlak új kaland!

“Az élet az, ami aközben történik veled, hogy mindenféle tervek megvalósításával vagy elfoglalva.”  (John Lennon)

(2020.01.05.)

 

 

8 Shares

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük