Tündér Team és az ő kis csodái

„Ahol nagy a szeretet, ott mindig történnek csodák.” (W. Cather)

Pár napja úgy éreztem üres a szívem, nem érdekel semmi és a világban uralkodó aggódás, pánik rám is átragadt. Nem volt kedvem sem beszélgetni, sem emberek közt lenni. De olykor elég egyetlen telefonhívás, hogy a feje tetejére álljon az életünk és ötödikbe kapcsolva felpörgessük a napjainkat. Hááát… ez történt velem is.

EGYÜTT KÖNNYEBB! MÁSOKÉRT TENNI JÓ!

4 nappal ezelőtt, a külvilágot igyekezvén kizárni,  az irodában zombi üzemmódban tettem a dolgom. Megcsörrent a telefonom, egy kedves ismerősöm hívott. Arra kért, hogy írjak egy jótékony kezdeményezésről, hogy minél több emberhez eljusson a hír. Bevallom, én, mint hobbi írogató, még soha nem vállaltam ilyet. Nekem kell a motiváció, kell egy érzés, hogy írni tudjak…bármiről is. De ismerősömet hallgatva, libabőrös érzés lett úrrá rajtam. Tudtam, hogy menni fog. Megírtam, amit kértek, s még éjszaka  elküldtem jó néhány ismerősömnek, hogy osszák meg az információt minél több emberrel, hogy tudjanak a lehetőségről. Másnap ellátogattam a „főhadiszállásra”, ami az ötletgazda kozmetikai üzlete. Azzal fogadott, hogy nem tudja mit műveltem éjjel, de annyi új megkeresés érkezett, hogy nem győzik a varrást. Bevallom, az ott töltött órák alatt teljesen magával ragadott a lelkesedés, a tenni, a segíteni akarás. Hihetetlen érzés, amikor azért jön valaki, hogy felajánlja a segítségét, hogy bár csak hobbi varrónő, de szeretne adni…. az önzetlen munkáját. 4 nappal ezelőtt 7 varró Tündér volt. Ma már 15-re emelkedett ez a szám. Mi ez, ha nem egy  csoda?! 1000 db maszk. Kimondva is jelentős mennyiség. Ennyivel terveztek a lányok, de a mai nappal már a 2700 db-t is átlépték.

 

 

Azt gondolom, hogy az emberek többsége jó. De szükség van hitre, szeretetre és egy nagyszerű kezdeményezésre, hogy a jó cél érdekében összefogva, együtt, csodát tegyenek. Nos, ez a kis csapat, vagy ahogy elnevezem őket, a Tündér Team megmutatta, hogy a csodák ideje korántsem járt le. Megtisztelő, hogy ha csak kis mértékben is, de része lehetek ennek a csapatnak, ennek a csodának.

„Az igazi csoda abba rejlik, hogy minél többet osztunk meg másokkal, annál gazdagabbak leszünk.” (L. Nimoy)

(2020.03.22.)

 

352 Shares

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük